loading...
THE FOOD SCIENCE & NUTRITION
Dept, Food Science






ناظران تالار در پست خود بازبینی نهایی میکنند و جملات خلاف قانون سایت را حذف یا ویرایش میکنند. همچنین بخشی برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته شده که در آن سوالات کاربران توسط خود کاربران یا ناظر/مدیر مربوطه پاسخ داده می شود.




شرکت در تالار انجمن/تالار گفتگو
ارسال پست به سایت
ارسال پست به تالار
ارسال پیام خصوصی به دوستان
ارسال خبر به ایمیل
دریافت پیامک به موبایل
و امکانات دیگر

این سایت مقطع سنی ندارد





آرشیو ویدئوهای صنایع غذایی

آخرین ارسال های انجمن
جمعی از دانشجویان بازدید : 718 پنجشنبه 14 فروردین 1393 نظرات (0)


دعوت به همکاری

از شما دوستان علاقه مند به همکاری در گروه بزرگ صنایع غذایی دعوت میشود که نام و مشخصات خود را به ایمیل ما ارسال کرده تا شما هم جزء مدیران این سایت شوید

ایمیل 
msgk1389@gmail.com

جمعی از دانشجویان بازدید : 767 پنجشنبه 14 فروردین 1393 نظرات (2)
دانلود رایگان مقاله سیستم کنترل اتوماتیک فرآیند تولید فرآورده های تخمیری در کارخانجات صنایع غذایی

نویسندگان
سید علی محمد- مرتضی کاشانی نژاد

چکیده :

در قرن بیست و یکم ، با توجه به رشدسریع جمعیت و لزوم توسعه صنایع غذایی همزمان با آن، باید روشهایی به کاربرد تا علاوه بر تولید محصولی ایمن و با کیفیت بالا ، به لحاظ اقتصادی و تجاری نیز مناسب و مقرون به صرفه باشد.صنایع غذایی هم به عنوان یکی از صنایع استراتژیک در کشورها اهمیت فراوانی دارد و مصرف محصولات غذایی به عنوان شاخص بهداشتی در جوامع مطرح می باشد . در نتیجه باید روشهای نوین با ضریب اطمینان بالاجهت تولید مواد غذایی به کار برد. در طرح انجام شده با هدف بهبود فرایند تولید فراورده های تخمیری از قبیل تولید ماست و استارتر ، با استفاده از طراحی الکترونیکی pH متر و تلفیق آن با گرمخانه و سردخانه های موجود و با استفاده از LCD و میکروکنترلر ، سیستمی طراحی گردید که اندازه گیری pH ماده غذایی به صورت
اتوماتیک انجام می گردد و مدار گرمخانه و سردخانه ویا هر سیستم مورد نظر را تغییر می دهد و به دلیل عدم دخالت نیروی انسانی ، محصولی با کیفیت بالا تولید می گردد . همچنین به دلیل اتوماتیک بودن خط تولید ، قابلیت تولید محصول در تمام شبانه روز وجود دارد و به این وسیله ظرفیت تولید محصول در کارخا نه افزایش می یابد . این سیستم طراحی شده قابلیتهای دیگری از قبیل انجام کارهای تحقیقاتی و رسم نمودار به وسیله کامپیوتر، امکان اتصال به تلفن همراه مدیر تولید ، کنترل از راه دور ، دادن آلارم به آزمایشگاه و غیره را نیز داراست



جمعی از دانشجویان بازدید : 1233 پنجشنبه 14 فروردین 1393 نظرات (0)
عنوان اصلی کتاب :
Benders’ dictionary of nutrition and food technology

(Eighth edition)

David A. Bender
BSc, PhD, RNutr
Senior Lecturer in Biochemistry
University College London




جمعی از دانشجویان بازدید : 481 پنجشنبه 14 فروردین 1393 نظرات (0)


 برای دانلود این کتاب به ادامه مطلب رجوع کنید

این کتاب حاوی جداولی کامل از آنالیز انواع مواد غذایی است




تعداد صفحات : 12

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد وضعیت بازار کار مهندسین صنایع غذایی چیست؟
    صفحات

    دیکشنری تخصصی صنایع غذایی
    ارسال مطلب
     
    شما هم جزء کسانی‌ باشید که می‌خواهید مطلب خود را منتشر کنید با ارسال مطلب خود میتوانید یکی‌ از ارسال کنندگان سایت باشید تنها با فشار دادن ارسال مطلب شما هدایت میشوید به بخش ارسال‌ها و مطلب خود را ثبت کنید .
    ابتدا در سایت عضو شده تا پنل کاربری برای ارسال مطلب برای شما ایجاد گردد.

    چت روم اختصاصی
    چت روم اختصاصی مهندسی صنایع غذایی

    ورود به اتاق چت
      با ما همراه باشید
    نام کاربری:
    جنسیت:
     
       
    Powered by msgk.rozblog.com
    گالری تصاویر

    اسلایدشو


    نرم افزار های کاربردی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 33
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 60
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 848
  • بازدید سال : 4,814
  • بازدید کلی : 217,966